![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Semināru cikls MEISTARA DIENA profesionālajās vidusskolās |
|
Biedrība Siera klubs 2013. gadā bija ieplānojusi noorganizēt izglītojošus seminārus Meistara diena 6 (sešas) profesionālajās vidusskolās. Pievienojot biedrības līdzekļus, seminārus izdevās īstenot 7 (septiņās) profesionālajās vidusskolās, kurās mācās topošie pavāri, konditori un viesmīļi: |
|
1. Kuldīgas tehnoloģiju un tūrisma profesionālā vidusskolā | |
2. Aizkraukles profesionālajā vidusskolā | |
3. Ērgļu profesionālajā vidusskolā | |
4. Zaļenieku tehnoloģiju un amatniecības vidusskolā | |
5. Jelgavas Amatu vidusskolā | |
6.Valmieras profesionālajā vidusskolā | |
7.Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikumā |
Pirmo reizi Latvijā Govju parāde |
|
14. septembrī Rīgā notika pasākums Lauki ienāk pilsētā, kura ietvaros biedrība Siera klubs organizēja Govju parādi. Piedalījās astoņas saimniecības, bija atvestas deviņas govis (sešas šķirnes): |
|
Zemkopības ministre Laimdota Straujumu un 1.vietas ieguvēja Inga Ķiršakmene ZS"Laņģi" |
Uz zemes ir daudz un dažādas bagātības, kuras cilvēks cenšas iegadāties un uzkrāt. Vai esam aizdomājušies, ka vislielākā vērtība tomēr ir baltais zelts – PIENS? To nevar izsvērt naudas izteiksmē, jo pienam ir mūsu dzīvības, darba spēju, labklājības, enerģijas, labsajūtas un veselības cena. Izdots buklets "Baltā zelta - piena produkti": |
![]() |
||
2012. gada 8. maijā Pavasara bagātība ar Par šādu tēmu Smiltenē notika viedokļu veidotāju seminārs ES līdzfinansētās programmas „Mārketinga komunikāciju programma sieram un citiem piena produktiem” ietvaros. Kupls bija semināristu pulks – vairāk nekā 100 cilvēku, un gandrīz visas sievietes. Pasākuma organizētāji semināra programmu apzināti veidoja ar domu gan lekcijās, gan paraugēdienu demonstrējumos uzrunāt sievietes. Pamatojums? Sieviete iznēsā, dzemdē un izaudzina bērnus. Sieviete ģimenē ir galvenā mājsaimniecības vadītāja – produktu iegādātāja, ēdienu gatavotāja, tāpēc viņa ir tiesīga lemt kopējos saimniecības jautājumus. Sieviete veido ēšanas tradīcijas, iesaka un māca bērnus par produktiem, kas svarīgi viņu augšanai un attīstībai. Un katru dienu gudra un tālredzīga sieviete galdā ceļ piena produktus, lai pati un viņas mīļie būtu veseli un labi izskatītos. |
![]() |