ULDIS KREBS |
|
||||||
![]() |
|||||||
Ulda receptes |
Garšaugu krēmzupa ar 300 g saldā krējuma, 100 g siera, 150 g seleriju saknes, 100 g puravu, 100 g sīpolu, 3 daiviņas ķiploka, 1,5 l buljona, liela sauja garšaugu (pētersīļi, dilles, timiāns, rozmarīns, baziliks). |
|
Gaileņu krēmzupa ar sieru 500 g gaileņu, 800 g buljona, sīpols, daiviņa ķiploka, 250 g saldā krējuma, eļļa cepšanai.
|
|
Cepts ķirbis ar lēcām un sieru "Talsu ritulis, zaļais 4 mini ķirbīši, timiāns, ķiploks, olīveļļa, sāls.
|
|
Bazilika grūbas ar Talsu Deviņkalnu sieru 80 g siera, 200 g novārītu grūbu, ½ sīpola, ēdamkarote sviesta, 1 selerijas stanga, 60 g saldā krējuma, 3 ēdamkarotes samalta bazilika.
|
|
Rīspapīrā cepts siers Sieru, cukini un papriku griež stienīšos. Cukini un papriku apslaka ar olīveļļu, citronu sulu, pievieno timiānu, sāli, piparus un ļauj iemarinēties 15 minūtes.
|
|
Talsu siers žāvētas krūtiņas mētelītī ar salātiem un jogurta mērci 200 g siera, 120 g cūkgaļas žāvētas krūtiņas, zaļumi, olīveļļa, dažādi salāti, tomāts.
|
|
Cepts siers Talsu ritulis. Ķiplociņš ar vītinātu tomātu pesto 200 g siera (blenderēšanai), 50 g siera (šķēlēs), 200 g kārtainās mīklas, 200 g sarkano sīpolu, 80 g brūnā cukura, 80 g sarkanvīna etiķa, 100 g vītinātu tomātu eļļā, 30 g kaperu, sāls, pipari, citronu sula.
|
|
Biezpiena un Baileys liķiera krēms ar ogām 500 g biezpiena, 5 olas, 150 g cukura, sāls, 50 g Baileys liķiera.
|
|
Cepts siers Talsu ritulis ar augļu čatniju 250 g siera, 3 ēdamkarotes rīvmaizes, 1 ēdamkarote gaišo sezama sēklu, 1 ēdamkarote tumšo sezama sēklu, 1 ola, eļļa frī cepšanai.
|
![]() |