FOOD UNION   www.foodunion.lv

                                                AS „Rīgas piena kombināts”
                                                Bauskas iela 180, Rīga, LV-1004
                                                Tālrunis: +371 67066677
                                                                 +371 67066887
                                                 Fakss:    +371 67066866
                                                  foodunion@foodunion.lv

             AS „Valmieras piens”
Rīgas iela 93, Valmiera, LV-4201
Tālrunis: +371 64222420
Fakss:   +371 64229879
valmieras.piens@vpiens.lv

   
   

 

„FOOD UNION” ir starptautisks uzņēmums, kas balsta savu uzņēmējdarbību uz Latvijas piena ražošanas nozares nevainojamo reputāciju un attīstību, gadsimtiem ilgajām tradīcijām.
Apvienojot pieredzi, moderna uzņēmuma iespējas un tradīcijas, „FOOD UNION” kļūst par Baltijā efektīvāko un pamanāmāko pārtikas ražošanas uzņēmumu.
„FOOD UNION” kolektīvu veido daudzpusīgi speciālisti ar plašu pieredzi. Viņi arvien cenšas pilnveidot savas zināšanas un kompetenci. Uzņēmums strādā Andreja Bezhmeļņicka vadībā, kuram ir milzīga pieredze piena ražošanas nozarē. Tā iegūta, vadot Krievijā vadošo piena produktu ražošanas uzņēmumu „Unimilk”.
„FOOD UNION” piena produktus un saldējumu ražo tikai no augstākās kvalitātes piena, ko piegādā Latvijas 400 zemnieku saimniecības.
„FOOD UNION” sastāvā ir AS „Rīgas piena kombināts” un AS „Valmieras piens”, kas turpina darbu kā atsevišķas ražotnes, saglabājot savus zīmolus.
„Rīgas piena kombināts” vairāk specializējas uz svaigpiena produktu ražošanu, bet „Valmieras piens”- uz industriālajiem produktiem, arī piena pulvera ražošanu.
Apvienotais uzņēmums izvērš darbību gan Latvijas tirgū, gan Krievijā, gan citās NVS valstīs, kā arī Eiropas Savienībā.
„FOOD UNION”  ražo:
*saldējumu,
*pienu,
*kefīru,
*paniņas,
*tīrkultūru,
*jogurtu,
*krējumu,
*biezpienu,
*sviestu,
*kausēto sieru,
*svaigo sieru,
*krēmsieru,
*mājas sieru,
*Kamambēras sieru,
*Lapzemes sieru,
*Krievijas sieru,
*Holandes sieru,
*Ķimeņu sieru,
*sieru „Monterigo” (6 mēn. nogatavināts, 12 mēn. nogatavināts un 18 mēn. nogatavināts).

Sīkāka informācija www.foodunion.lv