GUNTIS PIRVITS UN RUTA KRAFTE
Torte „„Mare” rupjmaizes kažokā”– skatītāju simpātija

Biskvītam: 15 olas, 15 ēdamkarotes rīvmaizes „Lāči”, 10 g sāls, 3 tējkarotes cukura.
No šiem produktiem cep biskvīta kārtas.
Gatavo pildījumiem krēmus.
Šķiņķa krēms: 250 g samalta šķiņķa, pievieno 400 g saputotu saldo krējumu, 250 g siera „Mare” un 2 daiviņas ķiploka. Samaisa, uzklāj uz biskvīta. Otro biskvīta kārtu mitrina ar gaļas buljonu.
Biezpiena krēms: 250 g samalta biezpiena pievieno 250 g siera „Mare” ar garšvielām, 150 g svaigu, sarīvētu gurķi, 1 daiviņu ķiploka, 350 g saldā krējuma un sāli pēc garšas. Tad klāj virsū trešo biskvīta kārtu, ko mitrina ar gaļas buljonu. Pārsmērē ar sviesta – šķiņķa krēmu.
Sviesta – šķiņķa krēmam saputo 150 g sviesta, tam pievieno 250 g saldā krējuma un iemaisa 200 g samalta šķiņķa.
Tortes malas apkaisa ar rīvmaizes drupačām, kuras ir apceptas sviestā.
Dekorēšanai ņem: sieru „Taizelis”, svaigu gurķi, vārītu cūkas mēli, tomātus, papriku, sieru „Mare”.

 

 

atp