Zemnieku saimniecības Vecsiljāņi pamatnozare ir piena lopkopība, kā arī kviešu, miežu, auzu, rudzu, kukurūzas un zālāju audzēšana. Saimniecībā strādā 30jauni, atbildīgi un profesionāli darbinieki, kuriem rūp Vecsiljāņu attīstība un paveiktā augsta kvalitāte. Vecsiljāņos apsaimnieko vairāk nekā 900 ha zemes un kopj 300 piena gotiņas.
2010.gada martā ZS Vecsiljāņi sāka cietā siera ražošanu, tas bija Ievas siers. Siers ir nosaukts tā galvenās meistares Ievas Midegas vārdā. Lai apgūtu siera gatavošanas arodu, Ieva brauca mācīties uz Holandi, un vēlāk Holandes meistars brauca uz Vecsiljāņiem, lai ierādītu, kā organizēt darbu jaunajā ražotnē. Izjust un saprast sieru ir liels darbs un māka. Pēc vairāk nekā divu gadu meistarības izkopšanas, Ieva lepojas, ka viņa prot sajust siera garšu vien paskatoties uz produktu.Ievas siers tiek gatavots no augstākās vērtības - nepasterizēta rīta slaukuma piena.
Ražo sieru ar sešām dažādām garšām. Ir šādi sieri:
klasiskais,
ar siera amoliņu,
ar nātri,
ar baziliku, tomātiem un timiānu,
ar sīpolu, ingveru un mārrutkiem,
ar ķiploku.
Pircējiem tiek piedāvāts siers četrās dažādās nogatavošanās stadijās:
svaigais siers,
siers, kas nogatavināts 2-4 mēnešus,
siers, kas nogatavināts 4-6 mēnešus,
gardēžu siers, kas nogatavināts ilgāk nekā 6 mēnešus.
Ievas siers ir nopērkams vairāk nekā 30 tirdzniecības vietās, ieskaitot veikalus Rimi, Sky,
Stockmann un Maxima.