Seminārs
„Lauksaimniecības produkcijas pievienotās vērtības radīšana
(Latvijas produkti – veselībai, enerģijai, harmonijai)”

31. janvārī biedrība „Siera klubs” un SIA „Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs” organizēja semināru pavāriem, viesu māju saimniecēm un profesionālo vidusskolu skolotājām, kopā – 50 dalībniekiem.

Seminārā tika nolasītas 6 lekcijas, kā arī bija praktiskā daļa – ēdienu gatavošana un bagātīgas degustācijas.
Biedrības „Siera klubs” valdes priekšsēdētāja Vanda Davidanova semināra dalībniekus iepazīstināja ar Latvijā ražotajiem EKO jogurtiem un jaunajām siera šķirnēm.
Brokastis no Latvijas produktiem, izmantojot Latgales novada receptes, bija sagatavojusi godu saimniece un Maizes muzeja direktore Vija Ancāne (Aglonas novads).
Solvita Zaharova nolasīja lekciju par produktu un zodiaka zīmju saistību. Solvita Meļņikova (AS „Interbaltija AG”) klātesošos iepazīstināja ar interesantām vīnu šķirnēm un to izmantošanu ēdienu gatavošanā.
Šefpavārs Uldis Krebs veiksmīgi savienoja jūras un upju veltes ar dažādiem citiem produktiem (siers, jogurts, topinambūri, zirnīši u.c.).