Šī gada 2. novembrī Vecbebru Profesionālajā vidusskolā notika Siera kluba organizētais pasākums "Meistara diena".

Darba kārtībā:

  • Lekcijas par:

* siera un piena produktu uzturvērtībām;
* vīna un siera saderība.

  • Paraugdemonstrējumi ēdienu gatavošanā, izmantojot sieru.

Image

"Siera kluba" prezidentes Vandas Davidanovas uzruna

Image

Skolotājai Zinaīdai Bārai tiek pasniegta "Siera kluba" pateicība par sadarbību

Image



Tiek demonstrēta filma "Piena deja"

Image

Image

Zemnieku saimniecības "Līvi" īpašnieks Raimonds Melderis stāsta kā top kazas piena siers "LABRĪT"

Image

Zemnieku saimniecības "Vecsiljāņi" īpašnieks Juris Sprukulie iepazīstina ar "Ievas sieru"

Image

Dažādu sieru degustācija

Image

Image

Sieri no Dundagas, Talsiem, Lazdonas, Bērzaunes un Vecbebriem

Image

Pateicība siera meistariem par piedalīšanos pasākumā

Image

Image

"Interbaltija"menedžere Sovita Meļņikova

Image

Solvita Meļņikova stāsta par vīnu un siera saderību

Image

Restorāna "Melnais kaķis" šefpavāre Ināra Liepiņa

Image

Šefpavāres atzinīgie palīgi Zaiga un Haralds

Image

Audzēkņi tiek iepazīstināti ar pagatavotajiem ēdieniem

Image

Tūlīt sāksies degustācija

Image

Dārzeņu krēmzupa ar kazas piena siera bumbiņu un saldskābmaizes čipsiem

Image

Kartupeļu krēmzupa ar bekona čipsiem

Image

Pildīta cūkgaļas fileja ar Hercogienes kartupeļiem, karamelizētiem burkāniem un sēņu mērci

Image

Siera kūka ar vaniļas kremu, cepumu čipsiem un granātābolu sēkliņām

Image

Marinēts siers ar plūmju čatniju