Darbs mijās ar atpūtu

 

Biedrības dibinātāju, valdes locekļu un draugu  pulciņā „ Siera klubs”  nosvinēja 22 gadu dzimšanas dienu. Vai tiešām esam kļuvuši par 22 gadiem vecāki? Vai nopietnāki un gudrāki... Runājām par darbu, atcerējāmies piedzīvoto, baudījām „ Talsu piensaimnieka”  „ Piena sētas”  gardo torti,, saskandinājām šampanieša glāzes. Mēs bijām: „ Jaunpils pienotava”  rūpnīcas vadītājs Viesturs Krilovs, ZS „ Ēmužas”  īpašnieks Aivars Varņeckis,  Ogres tehnikuma direktore Ilze Brante un vietniece Armanda Auziņa, zemkopības ministra palīdze Anželika Lazdiņa, „ Smiltenes piens”  valdes priekšsēdētāja Ilze Bogdanova,  Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikuma  direktore Ilze Ločmane, „Siera kluba” vadītāja Vanda Davidanova u.c. Paldies zemkopības ministram Armandam Krauzem par skaistajiem ziediem (kaut arī viņš todien bija Briselē, krāšņo pušķi saņēmām).

Tie, kuri nepiedalījās „Siera kluba” sapulcē 23.janvārī, atzina:  žēl, ka neatbraucām, jums bija jauks pasākums, ko baudījāt... Labi, pastāstīsim! Arī sieriem bija svētki, tāpēc tie nofotografēti kopā ar ziediem : uzkodās bija „Smiltenes piens” "Burrata", „Jaunpils pienotava”  un „Valmieras piens” Jāņu sieri, krēmzupā Smiltenes "Azaids", cepetis, pārklāts ar Jaunpils  Bauskas siera šķēlēm. Bija jauns ēdienas - štovētie kāposti ar siera „cepuri", tādu ēdām pirmo reizi: ZS „Ēmužas” šefpavāra Aivara Varņecka gatavotie kāposti tika pārlieti ar Smiltenes Klasisko sarīvēto sieru (samaisītu ar sakultām olām). Cepts lasis gan bija bez  siera . Konditoreja - no Talsu piensaimnieka. Paldies Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikumam  par mājīgo restorānu. Paldies Aivaram Varņeckim par mūsu pieskatīšanu, lai būtu pilni šķīvji .

   
...............................................................................................................................................................................................................................................................