* Semināru cikls (4 semināri) „Veselība, labs izskats, harmonija – ar Latvijas produktiem” pavāriem, konditoriem, viesu māju saimniecēm, profesionālo mācību iestāžu ēdināšanas  pakalpojumu skolotājām.
* Semināru cikls (6 semināri)  „Meistara diena” topošajiem pavāriem un konditoriem profesionālās izglītības sistēmas tehnikumos un skolās.
* Izbraukuma semināru organizēšana par sieru ražošanu, degustācija Bauskas novadā, Lazdonā, Ļaudonā.
* Degustāciju organizēšana ārpus semināriem (Turku pagastā, Rankā, Rīgā u.c.)
* Starptautiskie pasākumi
- Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikumā Starptautiskā jauno profesionāļu konkursā „Lea. Know. Do. Can. Show” (80 dalībnieki – 30 nominācijās). Sieru izmantošana ēdienos, platēs, degustācijās.
- Itālijā jauno profesionāļu konkursā „Karago” sieru popularizēšana, pielietojot karvinga metodi (dekoratīvā griešana).
* ”Latvijas novadu Siera diena”  Ikšķilē:
- Sieru skaistumkonkurss,
- Tautas balsojums par gardāko Jāņu sieru,
- 500-kilogramīgā siera torte.
* Fotokonkursa „Piena upē siera ziedi” organizēšana un izstādes atvēšanas pasākums Ogres tehnikumā.
* Dokumentālo filmu „Ēdienkarte” filmēšana, (arī sieru popularizēšana), iesaistot „Siera kluba” biedrus:
- Aucē (Ilva Liepniece),
- Talsos (Aivars Varņeckis),
- Lieldienu noskaņās (Kandavas Lauksaimniecības tehnikums),
- Gliemeži (Ināra Liepiņa),
- Grilēšana (Inese Bedeice un  Tomass Godiņš),
- Skudru gaļa (Vanda Davidanova),
- Aitu piens (Havjers Garsija, Vanda Davidanova).
* Eiropas Savienības pārtikas kvalitātes īpašajos reģistros iekļauto Lietuvā ražoto produkti iepazīšana, - mācību brauciens pa Lietuvu (4 dienas).
* Sadarbība ar medijiem (žurnāliem „Saimnieks”, Praktiskais Latvietis”, laikrakstiem „Latvijas Avīze”, „Ziemeļlatvija”, „Auseklis”, „Kurzemnieks”, „Neatkarīgās Tukuma Ziņas”, „Vidzemes TV”, „Latgales reģionālā televīzija”, „Talsu televīzija”,  „Skrundas TV”, „STV Studija”, ziņu portāliem ).
* Sadarbība ar biedrību “Latgales Kulinārā mantojuma centrs”:
- Kulinārā mantojuma recepšu apzināšana un vākšana visos reģionos, iesaistot profesionālā tīkla skolu un tehnikumu audzēkņus,
- mācību un pieredzes apmaiņas brauciens uz Baltkrieviju (4 dienas) un Turciju (7 dienas),
- Eiropas Kulinārā mantojuma tīkla ideju popularizēšana, iesaistot tīklā jaunus biedrus.
* Biedrības „Siera klubs” mājas lapas www.sieraklubs.lv uzturēšana un regulāra, papildināšana.
* Biedrības „Siera klubs” FACEBOOK  profila lapas uzturēšana un regulāra papildināšana.