* Semināru cikls (5 semināri) „Veselība, labs izskats, harmonija – ar uzturu jeb Latvijas produkti pašmāju un citzemju (meksikāņu , īru, norvēģu) virtuvēs”.
* Sieru degustācija un siera gleznu gatavošana Preses konferencē Zemkopības ministrijā reģionālās preses žurnālistiem.
* Sieru degustācijas „Lauksaimnieku organizāciju sadarbības padomes” biedriem.
* Semināru cikls (6 semināri)  „Meistara diena” topošajiem pavāriem un konditoriem profesionālās izglītības sistēmas tehnikumos un vidusskolās.
* Četri reģionālie konkursi par godu Latvijas simtgadei „Tautiskie raksti svētku siera, biezpiena un  maizes gardumos”:
Kurzemē -  2017. gada 6. maijā, Skrundā (pilsētas svētkos),
Vidzemē -  2017. gada 29. jūlijā, Valmierā (pilsētas svētkos),
Latgalē - 2017. gada 5. augustā, Rēzeknē (pilsētas svētkos),
Zemgalē - 2017. gada 26. augustā Jelgavā (Piena, maizes un medus svētkos).
* Starptautiskā konkursa (Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikums) „Vairāk nekā siers” atbalstīšana, uzņēmumu vadītāju darbs žūrijā.
* Eiropas Savienības Garantēto tradicionālo īpatnību reģistrā iekļautā produkta – Jāņu siers reklamēšanas pasākumi:
- Latvijas profesionālo mākslas iestāšu, dizaina un mākslas vidusskolu audzēkņu radošā konkursa (piedalījās 22 skolas) un gleznu izstāžu „Jāņu siera ceļš” organizēšana Ogres tehnikumā, Zemkopības ministrijā un Siera svētkos Cēsīs;
- labākā (garšīgākā)  Jāņu siera meklējumos: lielražošanā ražoto Jāņu sieru sensoro īpašību noteikšana (izskats, konsistence, garša, smarža), norises vieta – Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikums,  Ogres tehnikums un Kuldīgas Tehnoloģiju un tūrisma tehnikums, Smiltenes tehnikums, Zemkopības ministrija.
* Grāmatas „Jāņu siers” atkārtota sagatavošana un izdošana.
* Grāmatas prezentācija – preses konference.
* Svētku ”Latvijas novadu Siera diena” organizēšana Cēsīs 22.jūlijā.
* Dokumentālās filmas „Mūžīgais piens” uzņemšana un prezentācija.
* Seminārs Ogres tehnikumā un Vecbebros „Medus un siera brokastis” (lekcijas, sieri degustācijai).
* Pasākums AS „Smiltenes piens” kopā ar Latvijas izcilākajiem šefpavāriem – sieru kvalitātes vērtēšanas pēcpusdiena.
* Seminārs „Mūžīgais piens” Liepājas Valsts tehnikumā.
* Starptautiskā pasākuma Portugālē „Ziemassvētki Eiropā” atbalstīšana ar Latvijā ražotiem sieriem un Latgales kulinārā mantojuma produktiem.
* Pieredzes brauciens uz Beļģiju uz Eiropas viesmīlības un tūrisma skolu asociācijas 30. konferenci un profesiju konkursiem.
* Sadarbība ar medijiem -  „Latvijas Avīze”, „Dienas Bizness”, reģionālie laikraksti „Ziemeļlatvija”, „Liesma”, „Kurzemnieks”, „Kursas Laiks”,  „Kurzemes Vārds”, „Druva”, „Dzirkstele”, „Stars”, „Rēzeknes Vēstis”, „Neatkarīgās Tukuma Ziņas”, žurnāli, „Praktiskais Latvietis”, „Saimnieks”, portāls „Laukos LV”, LNT, LTV7, „Vidzemes TV’, „Kurzemes televīzija”, „Latgales Reģionālā televīzija”, „Skrundas TV”.
* Sadarbība ar „Vidzemes TV” -  filmas „100 receptes Latvijas simtgadei” (par Siera kluba” biedriem):
Smiltenes tehnikums – Vidzemes kulinārā mantojuma centrs;
„Jaunpils pils krodziņa” šefpavāre Sandra Zariņa;
Lieldienu senie ēdieni. Pavāre Mārīte Spriņģe.
Godu saimniece un ēdināšanas servisa skolotāja Ramona Jirgena.
* Sadarbība ar Latgales Kulinārā mantojuma centru:
- Tikšanās un darba analīze ar Eiropas kulinārā mantojuma tīkla vadību semināros Rīgā un Ogrē;
- Kulinārā mantojuma recepšu apzināšana un vākšana visos reģionos, iesaistot profesionālā tīkla skolu un tehnikumu audzēkņus,
- pieredzes apmaiņas brauciens uz Lietuvu,
- Eiropas Kulinārā mantojuma tīkla ideju popularizēšana, iesaistot tīklā jaunus biedrus (2017. gadā iestājās mūsu biedri Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikums, Ogres tehnikums).
* Biedrības „Siera klubs” mājas lapas www.sieraklubs.lv uzturēšana un regulāra, papildināšana.
* Biedrības „Siera klubs” FACEBOOK  profila lapas uzturēšana un regulāra papildināšana.