INESE PLIVDA, 2.vietas ieguvēja. Torte "12 mēneši"

Biskvītam: 30 olas, 30 ēdamkarotes cukura, 30 ēdamkarotes miltu, paciņa vaniļas cukura.

Krēmam: 700 g saldā krējumu, 250 g Lazdonas „Baltā biezpiena siera”, 30 g želatīna, 300 g cukura.

Pildījumam: 0,5 l dzērveņu ievārījuma.

Tortes apdarei: 200 g saldā krējuma, 100 g cukura, naža gals vaniļas cukura,
zemenes.
 
Olu baltumus atdala no dzeltenumiem. Baltumus ar cukuru saputo stingrās putās, pievieno olu dzeltenumus,  samaisītus ar vaniļas cukuru, ieber izsijātus miltus. Katru kārtu cep atsevišķi 180oC.
Krēmam saputo saldo krējumu ar cukuru un vaniļas cukuru, pievieno samalto Lazdonas „Balto biezpiena sieru”, visu samaisa, pievieno izšķīdinātu želatīnu.
Starp biskvīta kārtām smērē ievārījumu un krēmu, apgriež tortes maliņas un apsmērē ar krēmu.
Tortes apdarei saputo saldo krējumu ar cukuru, veido dekoru, virsū uzliek zemenes.

atp